Het motto van de praktijk Fysio van Leeuwen is Leven is bewegen. Om dat te onderstrepen organiseert de praktijk al jaren, in samenwerking met RUN2b-loopgroepen Leidsche Rijn, een gezellige prestatieloop. Start en finish zijn bij de praktijk, Zandweg 86, 3454 JX De Meern.

Er zijn drie afstanden: 5, 8 en 13 km. De afstanden zijn bij benadering, dit tot hilariteit van de deelnemers. Lekker bewegen staat voorop, de prestatie zit in eerste aanleg niet in de tijd, maar in het goed uitlopen. Voor de snelste dames en heren op elke afstand is er een chocolade paashaas. We hebben graag dat deelnemers even blijven hangen om elkaar te ontmoeten. Na afloop staat voor elke deelnemer een drankje klaar, van een watertje tot een wijntje of biertje.

Bij inschrijving ontvangt elke deelnemer een loop-shirt, waar we vervolgens in hardlopen. Al vele kleuren hebben de revue gepasseerd. Wat het dit jaar wordt, is nog onderwerp van gesprek. Hoewel de naam van de loop het suggereert gaat het parcours al een paar jaar niet meer over de Ringkade van de Heicopse-polder. Het wegdek van de kade is te slecht en de C.H. Letschertweg is te druk om zonder klaar-overs over te steken.

Mocht je dit lezen en iemand kennen die het leuk vindt om mee te doen, stuur dit bericht door. Meld je vooraf aan voor deelname via www.run2b.nl/ppp-loop/

Veel succes met de voorbereiding.

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *