Fysio van Leeuwen is een echte, brede dorpspraktijk, waar je met veel verschillende klachten terecht kan. De praktijk is in 1987 opgestart door Hans van Leeuwen. In de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een bloeiende, moderne praktijk, met verschillende disciplines. Het team bestaat op dit moment uit negen therapeuten, man en vrouw, jonge honden en ervaren rotten. We voelen ons daar goed bij. Ervaring en nieuwe inzichten vloeien samen tot kwalitatieve zorg ten gunste van onze patiënten. Sinds 2016 heeft de praktijk een nieuwe structuur, namelijk een maatschap, maar de naam is dezelfde gebleven, en de patiënten staan als vanouds op de eerste plaats.

Mede door de uitbreiding van de praktijk met een oefenzaal, trekken we een bredere groep mensen aan. Naast een dorpspraktijk groeien we langzaam door naar het revalideren van de sportende mens. Of je nu hobbyist bent of professioneel topsporter, bij Fysio van Leeuwen vinden ze hun weg. We doen de medische verzorging van verschillende sportverenigingen in de regio.

Onder de merknaam Leeuwfit bieden we in groepsverband trainingsprogramma’s aan om de eigen fitheid te behouden of te versterken. Kortom, als praktijk zijn we volop in beweging.