Giny Masselink

Praktijkeigenaar
Algemeen Fysiotherapeut, Psychsomatische fysiotherapeut, Haptotherapeut

Ik ben in 1960 geboren en opgegroeid in een zeer klein dorp in Twente als jongste van 5 kinderen. Na de afronding van de fysiotherapieopleiding in Enschede ben ik naar Utrecht verhuisd. Inmiddels woon ik alweer een tijd met mijn gezin in De Meern.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in het Wijkgezondheidscentrum Lunetten. Ik was daar bijna 25 jaar werkzaam. In de loop der tijd heb ik trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van ademhaling, ontspanning en lichaamsbewustwording. Ik ben geregistreerd psychosomatisch fysiotherapeut. Mijn studie haptonomie heb ik gevolgd aan het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie te Grave en aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Ik ben GZ-haptotherapeut.

Leven en werken vanuit je hart. Je plaats innemen, gaan staan voor wie en wat je bent met alles wat je daarin tegenkomt zijn thema’s die me boeien en waar ik mee werk, en waar ik ook in mijn eigen leven vorm aan geef. Ik wil andere mensen inspireren datzelfde te doen. Dat betekent mensen in contact brengen met zichzelf en met wat hen beweegt. Ze ondersteunen en begeleiden in het (her)vinden van hun kracht en eigenheid, om van daaruit te gaan staan voor alles wat er op hun levenspad komt.

Het dagelijks werken met mensen heeft een schat aan inzicht en ervaring gebracht. Het verhaal achter ieder mens is uniek, boeiend en leerzaam. Maar het belangrijkste vind ik eigenlijk dat ik gek ben op mijn vak. Ik vind het heerlijk om mensen te ontmoeten. Ik voel me een levensgenieter, met alles wat het leven in zich heeft.

BIGnr. 39034431604

E-mailadres Giny: giny@fysiovanleeuwen.nl

Meer over haptotherapie.

Meer over psychosomatische fysiotherapie.