Judith den Hartog

Algemeen fysiotherapeut, Manueel therapeut, Dry Needling, Rug-trainer.

Mijn naam is Judith den Hartog. Ik ben geboren in 1983 in Utrecht en opgegroeid in Nieuwegein in een gezellig en druk gezin. Nu heb ik mijn eigen gezellige en drukke gezinnetje gesticht met mijn man, 3 dochters en een zoontje in Leidsche Rijn. Ik sport graag en de muzikale klanken van de piano hoor je ook vaak bij ons thuis.

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en sindsdien in verschillende praktijken werkzaam geweest om ervaring op te doen en verder te kunnen ontwikkelen. In 2009 heb ik ook mijn Mastertitel Manuele therapie mogen ontvangen. In 2011 beviel ik van mijn eerste dochter en toen is ook mijn aandacht wat meer richting bekkengerelateerde klachten gegaan. Hier heb ik steeds meer opleidingen en cursussen in gevolgd en in 2017 (nadat mijn tweeling werd geboren) ben ik ZwangerFit Leidsche Rijn gestart.

Mede hierdoor ben ik in contact gekomen met Fysio van Leeuwen en sinds mei 2019 ben ik onderdeel van het team geworden.
Naast bekkengerelateerde klachten behandel ik vaak ook nek- en hoofdpijnklachten evenals schouderklachten. In veel van mijn behandelingen gebruik ik naast manuele ook enkele dry needling-technieken. Deze combinatie werkt voor mij erg prettig.

BIGnr. 49064793504

E-mail Judith: judith@fysiovanleeuwen.nl