Leven is bewegen, zo simpel is het. Bewegen is goed voor ons lichaam en onze geest. Je blijft fit en fris. Bewegen stimuleert niet alleen onze spieren en hart en bloedvaten, maar ook de werking van ons brein. Bewegen moet! Bij Fysio van Leeuwen is het mogelijk om onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut(e) een beweegprogramma te volgen. In een groep van max. 8 deelnemers kunt u werken aan uw persoonlijke fitheid.

Op basis van uw persoonlijke doelstellingen stelt u in overleg met de begeleider van uw groep een op de persoon gemaakt oefenprogramma samen.

Start

Voordat u kunt starten met uw groepslessen maakt u een afspraak met één van de fysio’s voor een persoonlijke intake. Het is van belang om samen met u uw startsituatie in beeld te brengen.
De intake duurt een half uur en kost € 25,-

Wanneer

De lessen zijn op donderdag van 15.30 tot 16.30 uur en van 16.30 tot 17.30 uur. Bij voldoende belangstelling breiden we uit naar andere dagdelen en tijdstippen.

Waar zorgt u voor?

Makkelijk zittende kleding, sportschoenen, handdoek.
In een logboekje wordt bijgehouden wat u gedaan hebt.

Wat kost het?

U schaft een tien strippenkaart voor € 75,- Indien mogelijk kunt u meerdere keren per week trainen. Als u de kaart vol heeft, mag u een keer gratis sporten op kosten van Fysio van Leeuwen. De strippenkaart is drie maanden geldig.

Begeleider

De lessen worden begeleid door fysiotherapeut Philip Langejan.

U kunt zich aanmelden voor een intake en de cursus via:
email: p.langejan@live.nl  of levenisbewegen@www.fysiovanleeuwen.nl
telefoon: 030-6663999

Zie hier de patiëntenfolder