NIEUW – Help! Je hebt last van je rug! Maar de fysiotherapiepraktijken zijn gesloten! WAT NU?

Fysio van Leeuwen Videoconferentie 1. In 95% van de gevallen heeft rugpijn een aspecifiek karakter. Dit houdt in dat er geen schade is aan een spier of gewricht. Meestal heeft het dan te maken met spanning in de spieren of een verkeerde houding of balans.

Met wat gerichte oefeningen kun je veel rugpijn voorkomen en/of verminderen. Wil je hiermee aan de slag, maar weet je niet hoe? Op maandagavond tussen 19u en 19.45u geeft Judith den Hartog je oefeningen via Zoom. Zo kun je vanuit je huiskamer gericht oefenen. Heb je interesse? Stuur even een mailtje naar judith@www.fysiovanleeuwen.nl en doe mee!

geplaatst op 26 maart 2020.

Belangrijk om te weten!

Vanaf heden (25 maart) is het mogelijk om met een (uw) fysiotherapeut een video-consult aan te vragen. Aanmelden via info@www.fysiovanleeuwen.nl  of uw eigen fysiotherapeut. We staan voor u klaar, ook nu.

Beste Cliënten van onze praktijk,

Door de laatste strenge maatregelen i.v.m. de Corona-crisis zijn we niet meer voortdurend aanwezig op de Zandweg. Dat wil niet zeggen dat we niet beschikbaar zijn. U kunt ons mailen op: info@www.fysiovanleeuwen.nl 

  • We kunnen op deze manier uw vragen beantwoorden, per e-mail of telefoon. Als u teruggebeld wilt worden, vermeldt dan in het bericht uw telefoonnummer.
  • We kunnen via een videoconsult adviezen, trainingen en mogelijk behandelingen geven.
  • In uitzonderlijke gevallen kunnen we in overleg met een arts, wel behandelen.
  • U kunt ook rechtstreeks met uw eigen fysiotherapeut mailen:

Met dank voor uw begrip, wenst het hele team u sterkte en succes in deze moeilijke dagen en vooral: Blijf Gezond!

(geplaatst op 24 maart 2020)