Ladder workout

Sportrevalidatie

Revalideren kan nodig zijn wanneer u een blessure of klacht hebt opgelopen tijdens het sporten of uw dagelijkse werkzaamheden, in uw thuissituatie of nadat u geopereerd bent. Lees meer over Diagnostiek, behandeling, revalidatie, load en risk management bij sportfysiotherapie

atrose knie

Artrose-begeleiding

Artrose is een veel voorkomende gewrichtsaandoening (in Nederland hebben 1,1 miljoen mensen een vorm van artrose ) en komt vaker voor bij het toenemen van de leeftijd. Vaak hoor je de term “slijtage” welke in één adem genoemd wordt met artrose. Dit is niet correct.

elleboog

Tenniselleboog

Bij een tennisarm of tenniselleboog is er sprake van pijn aan de buitenzijde van de elleboog. Een hele vervelende klacht die vaak lang kan duren. Het belemmert in alle daagse bezigheden, werken en/of sporten. Bij Fysio van Leeuwen behandelen we met een specifieke methode.

 

Echografie

Echografie wordt in de fysiotherapie nog niet veel toegepast, maar bij Fysio van Leeuwen is het inmiddels een vertrouwde manier van onderzoeken. Door echotherapie kunnen twijfels worden weggenomen en vermoedens worden bevestigd. Hierdoor kan uw behandelplan worden geoptimaliseerd.

IMG_3188 (002)

Bestrijding hoofdpijn

Eén op de twintig volwassenen heeft bijna iedere dag hoofdpijn. Driekwart van de pijn wordt veroorzaakt door spanning in de spieren, vaak het gevolg van langdurig in dezelfde houding werken, stress, of een verkeerde houding.

Attachment-1

Wordt aangepast.