Ladder workout

Sportrevalidatie

Revalideren kan nodig zijn wanneer u een blessure of klacht hebt opgelopen tijdens het sporten of uw dagelijkse werkzaamheden, in uw thuissituatie of nadat u geopereerd bent. Lees meer over Diagnostiek, behandeling, revalidatie, load en risk management bij sportfysiotherapie

atrose knie

Artrose-begeleiding

Artrose is een veel voorkomende gewrichtsaandoening (in Nederland hebben 1,1 miljoen mensen een vorm van artrose ) en komt vaker voor bij het toenemen van de leeftijd. Vaak hoor je de term “slijtage” welke in één adem genoemd wordt met artrose. Dit is niet correct.

slaaptraining

Slaaptraining

Af en toe een nacht moeilijk in slaap vallen, of s’ nachts wakker zijn is een normaal verschijnsel. Maar wie vaker wakker ligt kan zich niet uitgerust voelen en daar lichamelijke of mentale klachten door krijgen. Door slaaptraining kunt u terugkeren tot gewenst en gezond slaapgedrag.

rugtraining

Rug-beweeg-programma

Wij bieden een trainingstraject in groepsverband waar u door middel van voorlichting en training uw kennis en vaardigheden met betrekking tot uw rug en rugklachten vergroot.

IMG_3188 (002)

Bestrijding hoofdpijn

Eén op de twintig volwassenen heeft bijna iedere dag hoofdpijn. Driekwart van de pijn wordt veroorzaakt door spanning in de spieren, vaak het gevolg van langdurig in dezelfde houding werken, stress, of een verkeerde houding.

Attachment-1

Schouder training

Dit programma wordt de komende periode verder uitgewerkt. Mocht u vragen of belangstelling hebben,neem contact op met de praktijk.