Bas Weidema

Personal Trainer bij Personal Training Weidema

Mijn naam is Bas Weidema 28 jaar oud, vader van 3 kinderen en gelukkig getrouwd met Marieke. Na het CIOS en de ALO heb ik mij gespecialiseerd in het blessurevrij bewegen. Dit heb ik gedaan middels de opleiding Mensendieck. Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest als fitness manager bij een sportschool in Leidsche rijn, ben ik Personal Training Weidema begonnen. Vanaf 1 sept 2022 ben ik een samenwerking aangegaan met Fysio van Leeuwen. Vanaf die datum verzorg ik de personal training voor de praktijk.

Centraal staat bij mij trainen en voeding maar vooral blessurevrij bewegen. Mijn missie is om mensen in een gezondere levensstijl te krijgen, waarbij zij ervaren meer energie te hebben in hun dagelijkse leven. Kom jij net uit een blessure of ben jij behandeld voor een belemmering in je vrije bewegen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wat kan ik voor je betekenen?
Altijd al blessurevrij willen bewegen, maar lukt dit je al een langere tijd niet? Mis je iemand die je aanvoelt en precies weet wat jouw belastbaarheid is? Ik help je door een vaste afspraak in de week naar een fittere en energiekere jij!
Heb jij ook wel eens dat futloze gevoel als je thuis komt na een lange dag werken? Waarbij je de energie niet kan opbrengen om ook nog te gaan sporten? Dan help ik je door middel van trainingen op maat, die afgestemd zijn met de fysiotherapeut, naar een vitaler leven.

Naast het bewegen, is het mogelijk dat ik je voedingsadviezen geef. Ik houd je voortgang bij. Dit doe ik door middel van een huidplooimeting en weegmomenten. Elke maand hebben wij een evaluatiegesprek samen met een fysiotherapeut waarin wij naast alle metingen ook kijken naar jouw algehele gestel. Zo nodig kunnen wij al je vragen beantwoorden.

Het onder begeleiding sporten helpt je sneller jouw doel te bewerkstelligen. Dit kan zijn afvallen of meer spieropbouw, maar ook (en misschien nog wel belangrijker) je algehele fitheid verbeteren waarin jij je dagelijkse taken moeiteloos kunt uitvoeren.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op en laat mij samen met de therapeuten van Fysio van Leeuwen je helpen om je doelen te bereiken.

Bas Weidema

Contact

Mob: 06-45968889

e-mail: info@ptweidema.nl