Silver-Line massage en cupping

Mijn naam is Johann Legendre. Gebogen en getogen in Frankrijk, inmiddels 20 jaar woonachtig in Nederland en vader van 2 fantastische jongens

Naast een lange carrière als bedrijfsleider in de sport en wellness wereld is mijn interesse voor de mens (lichaam en geest) alleen maar gegroeid. Ik heb daarom veel verschillende studies en cursussen gevolgd op het gebied van coaching en massage (Sportmassage, Klassieke massage, Ontspanningsmassage, Cupping massage, Meditatiemassage, Triggerpoint). Ik masseer en coach mensen met stress klachten inmiddels al jaren.

Ondanks verschillende specialiteiten zoals cupping, sportmassage en ontspanningsmassage is mijn benadering steeds meer holistisch en intuïtief geworden. Het betekent dat ik mijn behandeling aanpast aan elke persoon en haar/zijn lichamelijk en geestelijk gesteldheid.

Als patiënt ben ik in aanraking gekomen met Fysio van Leeuwen en nu ben ik heel blij om deel uit te mogen maken van een professioneel en vooruitstrevend team en een aanvulling te mogen zijn op de praktijk.

Ik ben hier elke dinsdag te vinden. Je kan een afspraak inplannen door een bericht te sturen naar:

06-41097901 of via Silver-line.nl

Johann Legendre