Mijn naam is Stephan Visser, ik ben geboren in 1985 in Utrecht. Ik ben vader van Lina (2015) en Julien (2018)

Mijn studie fysiotherapie heb ik in 2007 afgerond aan de Hogeschool Utrecht. In 2016 heb ik mijn master sportfysiotherapie afgerond aan de Somt in Amersfoort. Ik ben blij om vanaf juli 2018 opnieuw werkzaam te zijn bij fysio van Leeuwen. De facelift van de praktijk met prachtige trainingsfaciliteiten zorgen voor een goed werkklimaat als sportfysiotherapeut.

Als sporter ben ik met name een hardloper. Ik heb de laatste vijftien jaar meerdere 10 Km’s, halve marathons en de laatste jaren twee marathons gelopen. Ik hoop dat er nog veel mogen volgen, een marathon is een geweldige sportieve en mentale uitdaging.

Als sportfysiotherapeut is het voor mij de drive om het doel van de sporter te behalen. Of dit een breedtesporter, topamateur of topsporter is maakt voor mij eigenlijk geen verschil. Vanuit mijn werk in de topsport ben ik gewend om multi-disciplinair te werken. Dit kan binnen de praktijk met de manueel therapeut of osteopaat zijn, maar dat kan ook buiten de praktijk zijn met de huisarts, sportarts of orthopeed.

BIGnr. 59909496304

Email Stephan: stephan@fysiovanleeuwen.nl