Travis Metten

Algemeen fysiotherapeut, Dry Needling, Echografie i.o.

Ik ben geboren 03-11-1984, getrouwd met Linda en samen hebben wij sinds  2014 een prachtige zoon Levi. In 2021 hebben we dochter Gaby erbij gekregen.

Vanaf jonge leeftijd heb ik gevoetbald in de jeugd bij Elinkwijk. Daarna 6 jaar bij PSV en daarna weer terug bij Elinkwijk. In het verleden ben ik behandeld door Hans van Leeuwen. Door verschillende zware blessures moest ik op mijn 24e helaas stoppen met voetballen. Door mijn blessures heb ik interesse gekregen voor het vak Fysiotherapie. In 2010 heb ik mijn fysiotherapie opleiding afgerond aan de Hogeschool voor Fysiotherapie  Thim van der Laan.  Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij Body Solutions te IJsselstein. Tijdens mijn werk heb ik verschillende cursussen gevolgd; Mulligan, echografie en Dry Needling. Sinds 2016 ben ik volledig werkzaam bij Fysio van Leeuwen. Vanwege mijn verleden in de sport heb ik interesse in sportfysiotherapie en de daarbij horende revalidatie.

Ik heb namens de praktijk dde medische verzorging en begeleiding bij voetbalvereniging DHSC gedaan, en doe dit nu nog bij Elinkwijk.

Mijn doel is om mensen zo goed en snel mogelijk weer fit te krijgen, zowel op sportief gebied als in algemene zin.

BIGnr. 59913318404

E-mail Travis: travis@fysiovanleeuwen.nl