Wendy Lavooij

Kinderfysiotherapeute

Ik ben geboren in 1980 en  woon met mijn man en 3 kinderen  in Vleuterweide. Tijdens mijn studie theater-, film- en televisiewetenschappen, kreeg ik een auto-ongeluk, waardoor ik in aanraking kwam met fysiotherapie. Na een periode in een revalidatiecentrum op de kinder- en jongvolwassenenafdeling werd mijn interesse in het vak kinderfysiotherapie gewekt.

In 2003 ben ik daarom fysiotherapie gaan studeren en in 2006 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. In 2013 heb ik de masteropleiding kinderfysiotherapie aan de Avans+ in Breda afgerond. Bij Fysio van Leeuwen is kinderfysiotherapie een nieuw specialisme. Naast mijn werk hier, werk ik ook nog 2 dagen in de week in een particuliere praktijk in Almere. Bij Fysio van Leeuwen ben ik werkzaam op maandag en woensdag.

In de afgelopen 15 jaar heb ik in meerdere particuliere praktijken gewerkt  en ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen kinderen. Het werken met kinderen vind ik leuk omdat het zo divers is. De aanpak bij baby’s is totaal anders dan die van kleuters of pubers.  De interactie met de ouders maakt mijn werk ook interessant.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten. Ik volleybal al van kinds af aan, ik hou van paardrijden en skiën.

BIGnr. 29065810004

Meer over kinderfysiotherapie.