Wessel Copier

Algemeen fysiotherapeut, Revalidatie-training, Covid-19 begeleiding

Ik ben geboren in 1998 te Utrecht en heb sindsdien altijd in De Meern gewoond. In september 2019 ben ik begonnen met mijn afstudeerstage vanuit de Hogeschool Utrecht bij Fysio van Leeuwen. Deze heb ik in januari succesvol mogen afronden. De samenwerking beviel van beide kanten zo goed, dat ik sinds februari 2020 werkzaam ben en blijf in deze praktijk.

Door mijn sportieve achtergrond heb ik een natuurlijke interesse in de sportfysiotherapie en het samenwerken met sporters. Ik ben dan ook enorm gedreven om voor iedereen een persoonlijk doel te stellen en hier samen echt voor te gaan. Echter beperk ik mij niet tot alleen sport en vind ik het belangrijk dat iedereen bij mij terecht kan.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk houd ik mij vooral bezig met ijshockey. Vanaf mijn 3e tot mijn 15e heb ik rond geschaatst op de Vechtsebanen in Overvecht. Hierna vertrok ik naar Nijmegen om daar in het 1e team te spelen. Inmiddels speel ik nog steeds in de  BeNe-league en ben ik voor alle nationale (jeugd)teams uitgekomen.

Ik kijk er naar uit om u verder te helpen!

BIG.nr 89928353804

E-mail Wessel:
wessel@fysiovanleeuwen.nl